Maak NLroeiTV mede mogelijk!

Algemeen

Rondom de WK heeft NLroei zo’n 40 journalistieke artikelen gepubliceerd. Ons streven is snel te zijn met nieuwsberichten en degelijk te informeren via  voorbeschouwingen en dagprogramma’s. En door de interviews (zie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9) voor te schotelen proberen we het verhaal van prominenten en ‘onbekende bekenden’ te vertellen. Alles bij elkaar bracht NLroei over de afgelopen WK meer artikelen dan zo’n beetje alle landelijke kranten bij elkaar.

NLroeiTV
Terug naar NLroei: foto’s stonden binnen een oogwenk online en er was iets nieuws: filmpjes, die supersnel waren geplaatst, zie de voorbeelden in dit artikel.  Natuurlijk kan aan ons werk nog wat worden geschaafd en verbeterd, maar we willen heel graag daarmee verder: NLroeiTV. Liefst via een livestream. Daarmee kunnen we nog beter en directer de verhalen van roeiers, stuurlieden, coaches etc. brengen.

Bedankt!
NLroei werkt met een miniem budget. Wij bedanken onze duizenden lezers en kijkers, onze adverteerders – Concept2, Hudson, Kempen, Roeigoed, Roeiwerf Wiersma en Waterline – en onze donateurs die het mogelijk maakten dat we met een redactieteam in Plovdiv konden werken.

Linz 2019
Graag gaan we volgend jaar naar de WK van Linz, de toegangspoort tot de Olympische Spelen. Met onze notieblokjes, schrijfmachines, fototoestellen en televisiecamera, inclusief een redactieteam. Voor een heel jaar NLroei is geld nodig: we hebben 15.000 euro begroot, daarvan is inmiddels 3.000 binnen. Maar wij brengen er 12 maanden lang dagelijks het roeinieuws van, met als climax de WK.

Wie doneert, steun de onafhankelijke roei-journalistiek, we gaan onze donateurs dus niet naar de mond praten, maar de redactie is je wel dankbaar. En we blijven berichten over de ook door ons geliefde sport.

Doen? Het kan hier. Voor minimaal 5 euro per jaar doe je al mee!

Coen, Ellen, Guus en Anne