Crowdfunding van NLroei

NLroei verslaat roeien, dag in, dag uit. Draag bij aan onze redactiekas voor het seizoen ‘23/’24

Doneer direct!

Het is precies acht jaar geleden dat de ‘nieuwe’ redactie NLroei overnam van Joris Trooster en Sybrand Treffers. We startten met Rienks’ Roeirevolutie en zijn inmiddels bijna 00 artikelen verder.

Bij de aftrap schreven we dit: “NLroei is geen applausmachine noch een fansite of felicitatiedienst. Wij zijn er niet ter promotie van de sport. Dat moet de sport zelf doen, en daarover bericht NLroei objectief. Het is onze overtuiging dat er een lezerspubliek is voor een journalistieke roei-site. Door kwaliteit te bieden, snel te zijn en – gratis! – toegankelijk te blijven, kan het sitebezoekers zo groot worden dat NLroei interessant genoeg is voor adverteerders.”

Adverteerder én de lezers die meedoen aan de crowdfunding zorgen ervoor dat de redactie professioneel aan de slag kan. Wij bedanken Concept2, Hudson, Liteboat, Roeigoed.nl, Roeiwerf Wiersma en Waterline.nl voor het trouw plaatsen van een banner en de paar honderd lezers die de redactiekas financieel steunen. Zij zorgen ervoor dat NLroei voorlopig gratis toegankelijk kan blijven voor de 20.000 lezers die onze site maandelijks bezoeken.

Vandaag starten we ook de crowdfunding voor het seizoen ‘23/’24. Wij hopen dat de lezers wederom een bijdrage willen leveren aan de redactiekas. Dat kan hier. Dan kunnen wij ons zoveelste seizoen in.

Veel dank alvast!

Sportieve groet van Meri, Coen, Guus en Anne

Doneer
Totaal