10 augustus 2020

Doneren aan NLroei

Doneren aan NLroei

Doneer direct

Bovenste beste mensen,

Maandelijks trekt NLroei circa 20.000 lezers, zij raadplegen de site jaarlijks ruim een miljoen keer. Dat is een enorme blijk van waardering voor ons werk.

Wij willen graag doorgaan met het (vrijwel) dagelijks brengen van het relevante roeinieuws, maar om het journalistieke werk duurzaam en onafhankelijk te kunnen blijven doen is geld nodig.

In het afgelopen jaar hebben we bijna 10.000 euro ontvangen van onze lezers, maar dat bedrag is op. Verse euro’s zijn nodig. Ons dilemma: we willen geen abonnementsvorm voor onze site, want we vinden het belangrijk dat het roeinieuws voor iedereen toegankelijk blijft.

We hebben wat inkomsten dankzij onze gewaardeerde adverteerders, maar we willen ook onze lezers vragen financieel bij te dragen aan NLroei, liefst structureel. Ons doel is jaarlijks minstens 15.000 euro op te halen, dan worden de (on)kosten tot de WK van 2019 gedekt en kunnen we onder andere buitenlandse wedstrijden bezoeken om verslag te doen.

Support daarom vandaag nog NLroei, en machtig ons periodiek een bijdrage af te schrijven. Deze zogeheten SEPA-machtiging kan elk moment via jouw bank weer worden ingetrokken, maar wij blijven graag het roeien verslaan!

Veel dank alvast.

Meri, Coen, Guus en Anne

Doneer
Totaal

Totaal opgehaald in 2018

€ 10.556,19