Support NLroei!

Algemeen

Lang verhaal kort, de redactiekas is (bijna) leeg: doneer alsjeblieft hier. Bedankt!

Hieronder een meer uitgebreid betoog.

Bovenste beste lezers,

De nieuwe redactie van NLroei is twee jaar geleden geïnstalleerd, sindsdien is onze site al ruim 2.500.000 (!) keer geraadpleegd. Kennelijk wordt het gewaardeerd dat het relevante roeinieuws vrijwel dagelijks wordt gebracht.

Wij willen graag op duurzame wijze doorgaan, maar om het journalistieke werk onafhankelijk te kunnen blijven doen is geld nodig. Vorig jaar hebben we bijna 5000 euro ontvangen van onze lezers, maar dat bedrag is op. Verse euro’s zijn nodig. Ons dilemma: we willen geen abonnementsvorm voor onze site, want we vinden het belangrijk dat het roeinieuws voor iedereen toegankelijk blijft.

We hebben wat inkomsten dankzij onze gewaardeerde adverteerders, maar we willen ook onze lezers vragen financieel bij te dragen aan NLroei, liefst structureel. Ons doel is jaarlijks minstens 10.000 euro op te halen, dan worden de (on)kosten tot de WK van 2018 gedekt en kunnen we buitenlandse wedstrijden bezoeken om verslag te doen.

Support daarom vandaag nog NLroei, en machtig ons periodiek een bijdrage af te schrijven. Deze zogeheten SEPA-machtiging kan elk moment via jouw bank weer worden ingetrokken, maar wij blijven niettemin het roeien verslaan!

Veel dank alvast.

Coen, Guus en Anne

Doneer
Totaal


 

Totaal opgehaald bedrag van dit jaar:

€ 29.333,04