Vanaf 14 uur NLboten aan de start, support ondertussen NLroei!

Kort

Vanaf 14 uur komen er vier NLboten in voorronden uit, om 15.34 uur gaat de vrouwendubbelvier op jacht naar de eerste medaille. Het dagelijkse overzicht verschijnt in de loop van de ochtend. Support ondertussen NLroei! Klik hier en maak minimaal 5 euro over, veel dank!

Lieve lezers,
De nieuwe NLroeiredactie publiceerde binnen een jaar ruim 400 berichten. De vernieuwde site is meer dan 1,25 miljoen maal bekeken door maandelijks 15.000 verschillende bezoekers. Deze cijfers zitten nog steeds in de lift omhoog.

Wij werken eraan dat NLroei het grootste journalistieke roeiplatform blijft. Dankzij onze adverteerders komt er wat geld binnen. Maar om het duurzaam te maken, zijn meer inkomsten nodig. Want de (on)kosten van de site worden niet gedekt. Vandaar een beroep op onze lezers. Het dilemma: we kunnen geen abonnement bieden. Want de toegang willen we gratis houden.

Daarom hebben we nu een donatiemogelijkheid. Elke euro die binnenkomt, wordt weer geïnvesteerd in de productie van roeiberichten. Beloofd! De minimale bijdrage is 5 euro: hoe meer, hoe beter. Terwijl jij wat overmaakt, verslaan wij de Olympische Spelen en de WK.

Veel dank alvast!
Coen, Guus en Anne
NLroei is een onderdeel van Langs De Koninklijke Weg (kvk: 30189728)