[NLroeiBaan] Skadi zoekt profcoach

Algemeen NLroeibaan vacature

De Algemene Rotterdamse Studenten Roeivereniging “Skadi” is een groeiende vereniging met ambitie. Met bijna 700 leden en een jaarlijkse aanwas van meer dan 250 leden groeit Skadi ieder jaar. De wedstrijdsectie van Skadi bestaat uit ongeveer 70 roeiers en 35 vrijwillige coaches, waarvan er jaarlijks een aantal de RC-3 cursus volgen. De afgelopen jaren heeft Skadi laten zien te presteren op nationaal en internationaal niveau. Kortom, er is een stevige basisstructuur neergezet vanuit welke verdere stappen gezet kunnen worden. Voor de komende vijf jaar hebben wij dan ook grote ambities. Om deze groeiende lijn voort te zetten zijn wij op zoek naar een nieuwe professionele coach.

Inhoud van de functie
Wij zijn momenteel op zoek naar een profcoach verantwoordelijk voor zowel de eerstejaars als middengroep roeiers. Het doel is het behalen van een zo hoog mogelijk niveau over de gehele breedte van de wedstrijdsector. De hoofdtaak is het handhaven en ontwikkelen van een structuur waarin zowel roeiers als coaches maximaal kunnen presteren en zich optimaal kunnen ontwikkelen (behorend bij een lange termijn visie), waarbij prestatie en doorstroom cruciaal geacht worden. Daarnaast zet je de technische lijn uit, maak je trainingsschema’s en begeleid je de coachkaders. Hierbij bieden wij tevens de kans om jezelf hierin te kunnen ontwikkelen. Gedurende het jaar werk je intensief samen met de huidige profcoach.

Functie-eisen

  • Beschikking over een RC-3 diploma (RC-4 is een pre) of hebt aantoonbare vergelijkbare ervaring
  • Coachervaring met aantoonbare resultaten
  • Affiniteit met studentenverenigingen en studentenroeien
  • Vaardigheid in het opstellen van trainingsschema’s
  • Beschikking over leidinggevende capaciteiten, overtuigingskracht en enthousiasmerend vermogen
  • Ervaring met het ontwikkelen en handhaven van een prestatiestructuur is een pre

Aanbod
De A.R.S.R. Skadi biedt een passende vergoeding en een aanstelling voor in eerste instantie één jaar met de intentie voor een meerjarige samenwerking. De gewenste startdatum is 1 augustus 2019. Het betreft een gemiddelde urenbesteding van 16-25 uur per week. Zowel de vergoeding als de urenbesteding worden in overleg vastgesteld.

Bij interesse of verdere vragen kunt u voor 15 juni contact opnemen met de Commissaris van het Roeien, Maaike Weersma, middels een e-mail naar wedstrijd@skadi.nl of telefonisch via +31650744202.