NLroei verkiezingen: is de beste developmentploeg’18 van Aegir, Njord, Nereus of Triton?

Algemeen

Vandaag de nominaties van de developmentploegen. Daarnaast krijgen de donateurs (vanaf 1 september 2018) vandaag een link naar de stembus gemaild, morgen gaat die open tot en met 7 januari 23: 59 uur. Wil je ook jouw stem uitbrengen? Doneer dan hier, het kan al vanaf 5 euro.

Genomineerde ploegen:

Lang hadden de zware mannen van de Aegirvierzonder Laga in hun kielzog. De Delftenaren trokken bij de Holland Beker nog een eindsprint en wonnen. Aegir werd daar derde en dat was genoeg voor de winst in het klassement.

Foto: Ellen de Monchy

Vaak komt het niet voor dat een ploeg het maximaal aantal punten binnensleept. De lichte mannenvierzonder van Njord bewees dat het kan. De lichtblauwen waren elke wedstrijd heer en meester.

Foto: Ellen de Monchy.

De zware vrouwenvierzonder van Nereus startte het seizoen ijzersterk. De eerste vier wedstrijden wonnen de Amsterdammers. Bij de laatste twee wedstrijden moest de ploeg zijn meerdere erkennen in Laga. Helaas voor Delft was de voorsprong van Nereus groot genoeg om het klassement te winnen.

Foto: Ellen de Monchy.

De strijd om het klassement was lang spannend bij de lichte vrouwendubbeltweeën. De eerste drie wedstrijden leverden drie verschillende winnaars op. Het was Tritondat zich in de tweede seizoenshelft het best staande hield. Zij konden rekenen op de klassementszege.

Foto: Ellen de Monchy.