Maak Coen Utrechts kampioen, stem op hem!

Algemeen

Schaamteloos maken we gebruik van de kracht van ons roeimedia-imperium. Want onze redacteur Coen Eggenkamp is genomineerd voor een prestigieuze prijs. Niet vanwege zijn journalistieke verdiensten (had zeker gekund), maar voor zijn prestaties als hoofdcoach van Triton. Hij is met een volleybal- en een karatecoach genomineerd voor de sportprijs 2023 van de stad Utrecht. Je kunt hier online je stem uitbrengen.

Coen revitaliseerde het toch wat zieltogende antieke clubje, nu floreert de vereniging weer net zoals in de negentiende eeuw. Zo won zijn Oude Vier afgelopen jaar de Varsity te Schalkwijk. En zijn Oude Twee werd Fisu-wereldkampioen in Chengdu en lag op kwalificatiekoers voor de Olympische Spelen.

Stem op Coen en steun de redactiekas
Je kunt dus hier op Coen stemmen om hem sportcoach van Utrecht 2023 te maken. Hij heeft concurrentie van een volleybal- en een karatecoach en En als je toch bezig bent, je kunt ook de NLroeikas (hier) spekken, Coen maakt al meer dan een decennium deel uit van de redactie.

Sportploegverkiezing
Het is tevens mogelijk om je stem op de Oude Vier van Triton uit te brengen bij de Utrechtse sportploegverkiezing, dat kan daar. De eerste plaats is voor de roeiers een lastige missie, want de Utrechtse godenzonendoders – de voetballende zaterdagamateurs (derde klasse) van Hercules – doen ook mee. Daar kleeft echter een roeitintje aan: Orcaroeier Camiel Selker bestuurt de club die Ajax uit het bekertoernooi knikkerde.