Word lid van de NLroeinieuwsbrief en stem 4 januari op de roeiers van 2015!

Achtergrond Algemeen

Het jaar zit er bijna op. Een mooi moment om de beste roeiers, coaches en ploegen te verkiezen. De NLroeiredactie deed de voorselectie, nieuwsbriefleden doen de finale keuze.

NLroei werkt samen met partner Roeigoed.nl aan een nieuwsbrief. Daarmee hebben de leden het relevante roeinieuws (on)regelmatig vers in hun e-mailbox. Op 4 januari aanstaande verschijnt de eerste nieuwsbrief van 2016, vanaf die datum kunnen de leden stemmen in verschillende categorieën.

De NLroeiredactie nomineerde de volgende mensen in de categorie ‘Roeier van jaar’, later volgen de genomineerde coaches en ploegen.

 

Roeier (m/v) van 2015

Marieke KeijserMarieke Keijser. Frêle dame, snoeiharde halen, uitzonderlijk resultaat; juniorwereldkampioen in het prinsessennummer, de klasse van skiffeuses.

 

 

Tim HeijbrockTim Heijbrock. Is de stormvaste nestor van de lichte vierzonder stuurman, behaalde dit jaar een puike vijfde plaats bij de WK. Presteert al jaren op hoog niveau, met verschillende bemanningen.

 

Maarten HurkmansMaarten Hurkmans. Een van de motoren de jongensacht, met een dubbele turbo. Wereldrecordhouder over 6K op de ergometer, nationaal kampioen in de jongensskiff.

 

Robert LuckenRobert Lücken. Slagman van de Holland Acht, hield dit jaar het hoofd tamelijk koel tijdens een turbulent seizoen. Hij is aanvoerder van de ploeg die op miraculeuze wijze WK-brons won.

 

Stemmen?

Exclusief voor de leden van de nieuwsbrief. Meld je nu hieronder aan en ontvang op 4 januari aanstaande jouw stembiljet in je mailbox.

[wysija_form id=”1″]

 

Komende dagen zullen de overige categorieën en de genomineerden gepubliceerd worden.

1 thought on “Word lid van de NLroeinieuwsbrief en stem 4 januari op de roeiers van 2015!

  1. leuke aktie. misschien ook de talenten onder 23 nomineren naast senioren en junioren. Interessante namen bij dames ilse Paulis, bij mannen Tone wieten (in 8 en olympisch gekwalificeerd) Jort van Gennep (al 2 jaar vast in LM 4 zonder, olympisch gekwalificeerd en jongste ANTR lid), Daan Klomp (meerdere medailles SB WK’s)

Comments are closed.