Word lid van de NLroeinieuwsbrief en kies 4 januari de ploeg van 2015!

Algemeen Kort

Het jaar zit er bijna op. Een mooi moment om de beste roeiers, coaches en ploegen te verkiezen. De NLroeiredactie deed de voorselectie, nieuwsbriefleden doen de finale keuze.

NLroei werkt samen met partner Roeigoed.nl aan een nieuwsbrief. Daarmee hebben de leden het relevante roeinieuws (on)regelmatig vers in hun e-mailbox. Op 4 januari aanstaande verschijnt de eerste nieuwsbrief van 2016, vanaf die datum kunnen de leden stemmen in verschillende categorieën.

De NLroeiredactie nomineerde de volgende mensen in de categorie ‘Ploeg van jaar’, hier staan andere categorieën waarover gestemd kan worden.

 

Ploeg (m/v) van 2015

hollandachtDe Holland Acht. Welbeschouwd mondde een niet vlekkeloos seizoen uit in finale waarin het (on)nodige bleef liggen. Niettemin brons. Dat biedt perspectief.

 

W4x - World Rowing Championships and Olympic Qualification Regatta 201Vrouwendubbelvier. Presteert constant op een hoog niveau. Haalde uit de WKfinale wat erin zat: brons. Is sinds 2000 de enige zware vrouwenploeg zijn buiten de acht die een medaille pakte in een olympisch nummer bij een mondiaal toernooi. Een vrij opzienbarende prestatie. Eindelijk succes in een scullnummer.

juniorenacht jongensJongens Acht. Wereldkampioen. Ongekend succes.

 

 

HenleyNereus Henley Acht. Maakte in Engeland indruk door in een gedurfde race de gedoodverfde favoriet Oxford Brookes te verslaan. Verschalkte in de finale de universiteitsploeg van Lyon. De Britse pers was lovend over de ploeg van Diederik Simon en meende dat het zelfs een divisie hoger hoge ogen hadden kunnen gooien.

Stemmen?
Exclusief voor de leden van de nieuwsbrief. Meld je nu hieronder aan en ontvang op 4 januari aanstaande jouw stembiljet in je mailbox.

[wysija_form id=”1″]

Lees hier welke andere nominaties er zijn.