Word lid van de nieuwsbrief en stem vanaf 4 januari op de coach van 2015

Algemeen

Het jaar 2015 zit erop. Een mooi moment om de beste roeiers, coaches en ploegen te verkiezen. De NLroeiredactie deed de voorselectie, nieuwsbriefleden doen de finale keuze.

NLroei werkt samen met partner Roeigoed.nl aan een nieuwsbrief. Daarmee hebben de leden het relevante roeinieuws (on)regelmatig vers in hun e-mailbox. Op 4 januari verschijnt de eerste nieuwsbrief van 2016, met daarin het ‘stembiljet’ voor de verschillende categorieën.

De NLroeiredactie nomineerde de volgende mensen in de categorie ‘Coach van jaar’, hier staan andere genomineerden in de categorieën waarop gestemd kan worden. Lid worden van de nieuwsbrief kan hier

 

Coach van het jaar:

Nienke van zijpNienke van Zijp. Coachen, it’s a Man’s World, zo lijkt het. De vrouwendubbelvier van coach Nienke van Zijp presteert constant op een hoog niveau. Geen praatjesmaakster, levert wel kwaliteit. Al jaren lang.

 

Willem Jan de WidtWillem Jan de Widt. Voorman van het coachteam van Jongens Acht (samen met Paul Hartog en Ronald Florijn). Vorig jaar presteerde was al voortreffelijk, dit jaar werd dat zelfs overtroffen: ongekend en bijna on-Nederlands: goud!

 

René Mijnders - 1999René Mijnders. Was ernstig ziek, maar kwam terug. Deed vervolgens weer waarin hij uitzonderlijk goed is: coachen. Maakte van ‘tweede garnituur-roeiers’ WK-finalisten en stoomt met de ongestuurde vier richting Rio.

 

Nico Rienks - Wereldbeker Luzern 2005Nico Rienks. Is de beste roeier van Nederland, aller tijden. En tegenwoordig coach. Bracht eerder vernieuwing in de vorm van het Talpa-project De Acht en kwam in 2015 met Project 2020: vooral doorgaan!

 

Stemmen?
Exclusief voor de leden van de nieuwsbrief. Meld je nu hieronder aan en ontvang op 4 januari aanstaande jouw stembiljet in je mailbox.

[wysija_form id=”1″]

Lees hier welke andere nominaties er zijn.