Word lid van de nieuwsbrief en kies vanaf 4 januari de eerstejaarsploeg van 2015

Algemeen

Vanaf 4 januari kunnen de ontvangers van de NLroeinieuwsbrief de beste ploegen, roeier en coach van 2015 kiezen. Hiermee presteren we de eerstejaars, zij nomineerden zichzelf door elk hun klassement te winnen. Het is aan de kiezer uit te maken welke ploeg de allerbeste eerstejaarsploeg van 2015 wordt.

Hier staan andere genomineerden in de categorieën waarop kan worden gestemd. Lid worden van de nieuwsbrief kan hieronder.

Eerstejaars:

Vidar-Eerstejaars-ZwaarZware mannen: Vidar. Ook in 2015 timmert Vidar met een uitstekende lichting zware mannen aan de weg. Lang was de ploeg in een zware strijd verwikkeld met Gyas, een sterk begin en dito einde van Vidar gaf de doorslag.

nereus-eerstjeaars-lichtLichte mannen: Nereus. Waar voor de verandering de meeste eerstejaarsploegen van Nereus dit jaar door het ijs zakten, waren de lichte mannen van de Amsteldijk toonaangevend. Met maar liefst zeven overwinningen stond er geen maat op deze Nereïden.

njord-eerstejaars-damesZware vrouwen: Njord. Voor het tweede jaar op rij won de Leidse club het zware vrouwen-klassement. Ploegcoach Marije Wabeke had even zo vaak deze eerstejaarsboot onder haar hoede. Met Gyas bleef het spannend tot de laatste wedstrijd.

argo-eerstejaars-lichte-damesLichte vrouwen: Argo. Het lichte vrouwen-klassement is uitgegroeid tot een volwaardige reeks wedstrijden. Met veertien ploegen waren er nu bijna net zoveel als in de andere klassementen. Argo en Aegir streden lang om de eindzege, Argo won.

Stemmen?
Exclusief voor de leden van de nieuwsbrief. Meld je nu hieronder aan en ontvang op 4 januari aanstaande jouw stembiljet in je mailbox.

[wysija_form id=”1″]

 

Lees hier welke andere nominaties er zijn.