Wat een roei-jaar! Iedereen een rustige kerst toegewenst

Algemeen

In alle opzichten was 2021 een bijzonder jaar. We noemen corona en Tokyo, en de wisselwerking tussen die twee. Uitgerekend coronahotelbewoner Josy Verdonkschot bezorgde de NLroeilezers gisteren een waar kerstverhaal: verstoten in Nederland, maar vlak voor kerst toch nog onderdak gevonden. Niet in een herberg, maar in de saloon van USRowing.

Wij bedanken graag onze donateurs en adverteerders en al onze gratis meelezers. En niet te vergeten onze vaste fotografen Leo de Keizer en Daniël Korvemaker, Helma Neppérus voor haar columns, Hans Perrée voor zijn olympische verhaal met magiër Mijnders en Kirsten Wielaard voor haar verslaggeving vanuit Varese. En vele anderen voor hun tips en grondstof voor kopij!

2022 is een jaar om naar uit te kijken: niet alleen naar het roeien van de Nederlanders, maar ook de Yankees en de Noren gaan we extra goed volgen. ‘Parijs is nog ver’, zei de latere roeier Joop Zoetemelk ooit eens. Over een paar maanden worden de kaarten voor de Olympische Spelen van 2024 echter al geschud.

Fijne feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar toegewenst.

Meri, Coen, Guus en Anne