Vandaag en morgen: laatste kans om je Amstelroertje en vinnetje te halen!

Promotie

We zeggen het graag nog een keer: kom vandaag of morgen je Amstelroertje of andere dingen die jij nodig hebt voor de Head & Heineken ophalen aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam. Want van 2 tm. 10 maart zijn we dicht vanwege onze verhuizing, vanaf 11 maart zijn we weer helemaal operationeel vanuit ons nieuwe pand in Weesp (zie foto).

Dit hebben we er eerder over gemeld:

Roeigoed gaat naar Weesp! En daarom gaan we vanwege de verhuizing een week (van 2 tm. 10 maart) dicht, want inpakken en zo. Tot en met 1 maart is onze showroom in Amsterdam nog open. Dus heb je roertjes, vinnetjes, pogies, turtles of wat dan ook nodig voor de Head en de Heineken: bestel snel! Vanaf 11 maart zijn we weer helemaal operationeel, dat geldt voor de showroom én de webshop.

We moeten naar een andere locatie omdat Amsterdam groeit. Er worden huizen gebouwd op het industrieterrein waar we nu zijn gevestigd. We zaten 23 jaar fijn aan de H.J.E. Wenckebachweg, maar we hebben een prachtpand gevonden met een grotere werkplaats dan we nu hebben. Dit is vanaf 11 maart het nieuwe adres: Flevolaan 13C, 1382 JX te Weesp.

Tot en met 1 maart a.s. zijn we dus nog gewoon open aan H.J.E. Wenckebachweg 150A. Dan gaan we dus een week dicht vanwege de verhuizing, we verzenden dan ook geen bestellingen. Dus mocht je nog wat nodig hebben voor de Head en de Heineken: bestel nu (hier) in onze webshop , of kom langs!