Slats en Wiedmer winnen bij oceaanrace nogal ruim

Algemeen

Met de gebruikelijke rode fakkels kwamen ze aan in de haven van Antigua. Na 32 dagen, 22 uur en 13 minuten op zee te hebben doorgebracht, scherpten Marks Slats en Kai Wiedmer de beste tijd ooit aan.

De twee, die onder teamnaam Row4Cancer roeiden, zijn vanzelfsprekend tevreden met het resultaat. ‘‘We zijn er super blij mee en danken iedereen voor alle support en donaties. Nu eerst vers voedsel en een lekkere koude cola drinken’’, schrijft Slats op zijn Facebookpagina.

Het duo werd zoals gewoonlijk groots onthaald:

https://www.youtube.com/watch?v=Q8f67RGkqN0

Nummer twee
Er zijn nog een hoop deelnemers die er nog even flink tegenaan moeten. De volgende boot wordt vandaag bij de finish verwacht. Dat is ‘On Shoulders of Giants’, een mannenvier. De twee Nederlandse vrouwenvieren hebben nog een aantal dagen voor de boeg.

DOTS
De Dutchess Of The Sea zullen vanwege technische mankementen langer over hun tocht doen dan ze aanvankelijk hadden gedacht en gehoopt. Maar ze hebben het nog steeds naar hun zin, laten ze via hun sociale mediakanalen weten.

Atlantic Dutchesses
Een stuk dichter bij de finish zijn de Atlantic Dutchesses. Zij geven regelmatig een update over hun oversteek via vlogs. Om te zien waar zij en de overige deelnemers zich momenteel precies bevinden, klik hier.