[Promotie] Perfecte fietsergometer: de Concept2 BikeErg

Promotie

Roeiers herkennen vast een aantal onderdelen: de Concept2 BikeErg heeft hetzelfde vliegwiel en Performance Monitor als de Concept2 Indoor Rowers, waarmee alle mogelijkheden van het roeien naar het fietsen werden gebracht. Deze fietsergometer is de nieuwste toevoeging aan de familie van ‘sport based’ergometers van Concept2.

Het vliegwiel maakt gebruik van luchtweerstand voor een zo natuurgetrouw mogelijk gevoel. De demper werkt als een derailleur, waarmee je de weerstand kunt aanpassen. In tegenstelling tot de meeste stationaire fietsen heeft de BikeErg een vrijloop. Daardoor staan de pedalen stil als je stopt met trappen, terwijl het vliegwiel doordraait. Het werkt dus net zoals bij een normale fiets. De verstelmogelijkheden zijn groot, de BikeErg is degelijk uitgevoerd en heel eenvoudig te gebruiken.

De doorontwikkelde Performance Monitor geeft direct informatie, met een grote variatie aan weergavemogelijkheden en trainingen. De Performance Monitor is gekalibreerd voor grote nauwkeurigheid, zodat je je resultaten goed kunt meten, je progressie kunt bijhouden en jezelf met anderen kunt vergelijken.

De BikeErg is gemaakt door een bedrijf dat meer dan 40 jaar ervaring met het maken van innovatieve producten van hoge kwaliteit. Waar Concept2 niets aan kan veranderen is dat heel hard fietsen nu eenmaal pijn doet. Op de fiets of op de BikeErg, dat maakt geen verschil.

Je krijgt 2 jaar garantie, en je kunt de BikeErg 30 dagen testen. Niet goed? Geld terug! Meer weten? Klik hier.