Bestel nu het papieren Varsity Magazine!

Promotie

Eindelijk: het Varsity Magazine is verschenen. Dat was dit jaar niet vanzelfsprekend. Door een uitbreiding op digitaal vlak was de redactie druk bezig met een website, wederom maakten we een podcast en dit jaar kwamen daar ook de interviews op beeld bij. Het magazine probeert het verhaal van de Varsity in al haar facetten te vertegenwoordigen: met een lach en soms met een traan, van bloedserieus tot regelrechte satire of ironie. Dat is wat de Varsity zo mooi maakt, al die verhalen en ervaringen: van vroeger en van nu. 

In deze editie vind je alles over de zoetgevooisde stem van een stuur, de waterstanden in Wageningen, senatoren in overnaedsche boten, over het geschil met de Henley Royal Regatta en een vervolg op de satirische Prikhaal. Ook is er uiteraard ruimte vrijgemaakt voor een deelnemerskatern met informatie van alle deelnemers en uitgebreide voorbeschouwing voor de beide Hoofdnummers: de Oude Vier en Dames Vier. Onze experts hebben hun uiterste best gedaan de kanshebbers voor u uiteen te zetten. Dit zal het magazine dit jaar ook weer doen in de vorm van een podcast en video. 

In de aanloop van de Varsity komen er nog meer (extra) artikelen online op onze vernieuwde website varsitymagazine.nl en nieuwe Instagram. Toch zul je voor de meest complete statistieken uit het deelnemerskatern en de mooiste beleving van alle roeifoto’s van de meewerkende fotografen. Vóór maandag kun je je opgeven voor een magazine via de onderstaande link. Dan krijg je voor 4,95 deze roeiglossy tijdig thuis bezorgd.

Bestellen
Het magazine wordt nog altijd gemaakt van donaties, deze hebben we dan ook hard nodig. De drukkosten zijn gestegen en waar vroeger elk lid van een oudledenvereniging het magazine kon lezen, is er dit jaar alleen een exemplaar voor degene die hun adres optijd bij ons hebben doorgegeven. Het is dus belangrijk dat iedereen zich opgeeft een papieren magazine op hun deurmat voor de prijs van nog geen twee biertjes op de varsity! Hier is de link om een magazine te bestellen, dank alvast!