Oproep: hoe gaan de verenigingen om met de nieuwe coronarichtlijnen? Laat het NLroei weten!

Algemeen

Vanavond is er weer een persconferentie van het kabinet. Aanpassingen van het anti-coronabeleid per 28 april worden verwacht. Het is nog onduidelijk of het een versoepeling of juist een stringenter regime wordt. In beide gevallen is NLroei benieuwd naar de plannen die de roeiverenigingen ermee hebben. Blijft de boel op slot, gaat/blijft de achterdeur voor skiffs open, of kan er met z’n tweeën in een acht worden geroeid, zoals Bettina Weller tekende?

[su_quote]Kennis en ervaringen delen maakt de hele roeiwereld beter! [/su_quote]

Daarom roepen we nu alvast alle clubs op om vanaf morgen hun (toekomstige) coronabeleid te delen. Wat er vanavond wordt gezegd zal de koers bepalen hoe je als (bestuur van een) roeivereniging verdergaat. Dat willen we graag weten. Dit ook graag inclusief ervaringen cq. afspraken met (lagere/lokale) overheden en zo. De redactie zal – afhankelijk van de inhoud van de inzendingen – samenvattingen publiceren, zoeken naar overeenkomsten, maar natuurlijk ook naar opmerkelijke vondsten en uitzonderingen. Ons doel: alle roeiliefhebbers informeren, die kunnen er hun voordeel mee doen.

Mail de nieuwe plannen/richtlijnen/protocollen voor de periode na 28 april aanstaande naar info@NLroei.nl. Graag met een naam en telefoonnummer van een contactpersoon erbij. Veel dank alvast!

[su_quote]Steun NLroei juist nu, word donateur! Dat kan hier. Alvast bedankt! [/su_quote]