NLroei-verkiezingen: Wie is de beste Developmentploeg van 2017?

Algemeen

Na de internationals focus, is het tijd om terug te kijken naar wat er op de Nederlandse wateren gebeurde bij de verenigingsploegen. Welke developmentploeg mag zich de beste van 2017 gaan prijzen?

 

Genomineerd voor ‘Beste developmentploeg van 2017’

  • Zware Mannen Triton; De donkerblauwe developmentmannen hielden het lang spannend door de eerste wedstrijd over te slaan. Met winst bij de laatste wedstrijd konden zij Nereus nipt voorblijven. Nereus sleepte overigens meer punten in de wacht, maar moest acht punten wegstrepen. De eer ging daardoor naar donkerblauw Utrecht. Een developmentploeg die 6:00 vaart is zeldzaam.
  • Lichte Mannen Nereus (2); Formeel de tweede ploeg van Nereus was heer en meester bij de lichten. De eerste vier van de zes wedstrijden werden gewonnen. Een dipje van vijf punten bij de ZRB konden ze hebben. Sterker, met nul punten bij de NSRF was de jaarwinst in veilige handen.
  • Nereus Zware Vrouwen; De Nereïden waren ontegenzeggelijk de sterkste vrouwenvierzonder. De eerste wedstrijd werd niet gestart. Daarna werd de schade snel hersteld door nooit meer zonder het voltallige puntenaantal terug huiswaarts te keren.
  • Proteus Lichte Vrouwen (dubbeltwee); De Delftse lichte vrouwendubbeltwee kwamen om te winnen. Ook deze dubbel liet bij de eerste wedstrijd verstek gaan om daarna te laten zien wat ze waard zijn. Alleen bij de NSRF werd gedipt. Dat konden zij zich permitteren.

 

Stemmen?

Stemmen kan op 3 januari, als alle categorieën en hun genomineerden bekend zijn. We sturen alle donateurs een link toe naar de stembus. Meteen doneren? Doe dat hier, het kan al vanaf 5 euro. Wij verslaan dan voor jou de successen van 2018.