NLroei verkiezingen: EK, welk vrouwengoud was het allerbeste?

Algemeen

De NLroeiverkiezingen van 2020 zijn, net als heel het aflopende jaar, anders dan normaal. We hebben zes categorieën: coaches en talenten zijn bekende onderwerpen. Nieuw: het mooiste cq beste mannengoud én vrouwengoud bij de EK, het beoogde vlaggenschip in Toyko en vandaag maken we de genomineerden in de categorie ‘beste en/of mooiste EK vrouwengoud’ bekend. Deze dagen worden de andere genomineerden per categorie bekendgemaakt op NLroei. Eerder brachten we al de bijzondere initiatieven, de talenten en het beste EK-mannengoud.

Stemmen kan vanaf 3 januari tot 13 januari, als alle categorieën en hun genomineerden bekend zijn. We mailen alle donateurs die vanaf 24 augustus jl. hebben gedoneerd op 2 januari 2020. Zij krijgen een link naar de stembus. Wil je ook jouw stem uitbrengen? Doneer dan hier, het kan al vanaf 5 euro.

Het kon niet op bij de EK: 11 medailles, 8 x keer goud waarvan 6 x in olympische velden. Maar welke boot was daarvan de beste? We leggen die lastige keuze voor aan onze kiesgerechtigden. Om het iets gemakkelijker te maken, men kan een mannenploeg en een vrouwenploeg kiezen, vandaag de vrouwen:

  • Dubbelvier
  • Vierzonder
  • Lichte dubbeltwee
  • Lichte skiff