1ejaars: lichte vrouwen Skadi op valreep klassementswinnaar

Wedstrijden

In de andere velden waren de kaarten voor de lustrumwedstrijden van Proteus-Eretes grotendeels al geschud, maar de lichte vrouwen van Skadi maakten er op de Willem-Alexanderbaan een memorabele klassements-ontknoping van. Skøll ging met 52 punten als leider met een invaller van Triton de finale in, werd daarin vierde en voegde daarmee 9 punten toe. Skadi stond op de derde plek met 47 stuks, maar greep de overwinning bij de Proteus-lustrumwedstrijden en incasseerde daardoor 15 punten. Skadii had uiteindelijk precies 1 punt meer dan de Skøllies.

Bij de zware mannenacht werd leider Nereus afgelopen weekeinde slechts zesde, het als tweede geplaatste Njord won. De Leidse ploeg liep mede dankzij de extra slotwedstrijdpunten (1,5 keer meer dan normaal) wel behoorlijk in op de koploper. maar de Amsterdammers bleven uiteindelijk aan de leiding met een voorsprong van 6 punten. De Nereusvrouwen werden bij de slotwedstrijden tweede in de achtfinale, maar bleven ook de lijstaanvoerder.

In de andere velden wonnen de klassementsleiders de NSRF-slotwedstrijden. Dan waren de lichte mannen van Argo in de dubbelvier en de Lagalichten in de acht. Euros was dit jaar sterk in viermetten. Zowel bij de mannen als de vrouwen staan de tukkers bovenaan.

Hier staat het nog niet bijgewerkte klassement.