Steun je NLroei?

Algemeen

NLroei werd tijdens de WK in acht dagen tijd maar liefst 73.603 weergaven. De slotdag trok een recordaantal van 11.246 lezers. Het bereik van de site wordt vergroot via Facebook en Twitter. Wat voorbeelden: het bericht over het brons van de Holland Acht (link) werd 7000 maal gelezen, het Merwedekanaalstukje 4000 keer en de brief aan de Koning 3800 maal.

Dagelijks nieuws
De redactie streeft ernaar al het relevante roeinieuws te brengen, liefst dagelijks. Er staat komend jaar veel te gebeuren, bijvoorbeeld de Olympische Spelen en de WK in Nederland.

Pecunia
Er is echter een maar: om onafhankelijke verslaggeving op professionele wijze en met de frequentie te (blijven) doen die we graag zouden willen, zijn euro’s nodig.

Bedrijven
Er zijn tal van kansen. Jouw bedrijf kan roeiend Nederland bereiken via een banner op NLroei, sponsoring van een rubriek of klassement. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, je kunt via mail daarover contact opnemen.

Crowd Fund
Er is ook aantal mensen dat op persoonlijke titel financieel zou willen bijdragen aan NLroei, reageer alsjeblieft onder dit bericht als jij dat ook zou willen, bij voldoende potentie starten we een heuse crowdfundactie

Geen geld, toch iets doen? Like NLroei op Facebook, volg ons op Twitter en blijf onze site dagelijks lezen!

Veel dank alvast,

Coen, Guus en Anne