Reactie NLroei op publicatie: ‘TopRow is een trol’

Algemeen Commentaar Kort

De NLroei-redactie nam gisteren kennis van een publicatie van het noodlijdende FlopTopRow.nl met als kop “NLroei start nieuwe RoeiBond“. Uit een diepgaand zelfonderzoek is NLroei gebleken dat de redactie ervan juist niet zonder de KNRB kan en wil. Zeker in een wedstrijdluwe periode levert de roeibond altijd veel kopij op. De ene dag kan er worden gemeld dat de bond ‘A’ zegt, een dag later blijkt het toch ‘B’ te zijn geworden. NLroei herkent zich net als andere bekritiseerden dan ook niet in kritiek. Hoewel de EK met al dat NLgoud uiteraard supersaai was.

“TopRow is niet aangesloten bij de KNRB. Dan gaat er bij ons dus een lampje branden. Het is een commerciële organisatie die schuil gaat achter een wirwar aan BVtjes. Eerder belandde van het zelfde concern RoeiNed BV aan lagerwal. Nu dreigt voor TopRow hetzelfde lot. Ze doen voor geld echter alles om het tij te keren. TopRow hoereert opzichtig als bonds-trollensite. Iedereen binnen roeiend Nederland weet dat het opzoeken van de grenzen van de coronamaatregelen is voorbehouden aan de KNRB. Dat TopRow dit ook doet (zie foto), is slechts een onderdeel van de bewijsvoering van de heimelijke samenzwering tegen ons”, aldus de anonieme NLroeihoofdredacteur.

Evaluatie met alle betrokkenen en het zorgvuldig nalopen van alle stappen en gebeurtenissen leidt dan ook tot de volgende conclusies:
– wij doen alles goed;
de redactie is coronavrij (dit zal blijken uit een test die nog gehouden gaat worden). Dit terwijl de redactie regelmatig in een winkel komt om boodschappen te doen. Ofschoon daar ook wel eens een besmettelijk persoon winkelt. Het is dus een belangrijke conclusie voor de hele mensheid dat je niet zomaar het virus in een winkel overdraagt;
– wij doen niets voud.