NLroei zoekt donateurs en adverteerders

NLroeibaan vacature

Wat doen wij?
Marktleider NLroei informeert op journalistieke wijze dagelijks over roeien. Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw is NLroei dé onlinenieuwsdienst van de roeisport. Wij verslaan wedstrijden, interviewen prominenten, monitoren het (internationale) roeinieuws et cetera. Maandelijks trekt NLroei gemiddeld 20.000 verschillende bezoekers.

De redactie houdt van de roeisport. En we doen ons werk met liefde. Maar NLroei kost ons (veel) tijd. En tijd is geld. Er staan wat inkomsten tegenover. We hebben aantal trouwe en incidentele adverteerders. Iets meer dan 1 (zegge: één) procent van onze lezers doet mee aan de crowdfunding. Met name in de coronajaren slonk hun bijdrage. We willen heel graag deze groep weer laten groeien. Want dan hoeft NLroei niet te verdwijnen achter een betaalmuur.

Wat bieden wij?
Roeinieuws, vanuit verschillende invalshoeken. Dus niet alleen de goednieuwsshow. Zoals je dat van deze redactie voor het zevende jaar bent gewend. Als jij ons steunt, blijft NLroei open!

Wat zoeken wij?
Mensen die minimaal 5 euro bijdragen aan onze crowdfunding, daar willen we er dus graag meer van. De gemiddelde bijdrage is ongeveer 20 euro per jaar. Je kunt hier ook een periodieke donatie doen, jouw bijdrage wordt via betaalservice Mollie afgeschreven.

Adverteren op NLroei? Dat is een slimme actie als je de roeigemeenschap wilt bereiken. Wil je daarover meer weten? Stuur een mailtje naar info@NLroei.nl