NLroei-verkiezingen: Wie is het aanstormend talent van 2017

Algemeen

Jong geleerd is oud gedaan. Verschillende talenten kwamen in beeld en beloven het Nederlandse roeien op termijn een goede dienst te bewijzen. De NLroeiredactie pikte de beste eruit.

 

Genomineerd voor ‘Aanstormend talent van 2017’

  • Isabel van Opzeeland; Isabel van Opzeeland komt, ziet en overwint. Met nog geen twee jaar ervaring in het roeien belandde de Hoofddorpse bij de junioren-EK en won daar in de skiff brons.
  • Obbe Tibben; Skøll heeft een nieuwe aanwinst. Obbe Tibben sloot het jaar verdienstelijk af met een excellente race bij de Hel van het Noorden en een record bij de NKIR. Hij zette het LSB-record 0,1 seconde scherper.
  • Lisa Bruijnincx; Lisa Bruijnincx uit Gouda maakte twee keer furore op de ergometer. Begin vorig jaar viel ze op bij de ergohead door een record te vestigen in het meisjes 16-veld. Met 5213 meter in 20 minuten won ze feitelijk ook bij de meisjes 18. Bij de NKIR gooide ze weer hoge ogen.

 

Stemmen?

Dat kan op 3 januari, als alle categorieën en hun genomineerden bekend zijn. We sturen alle donateurs een link toe naar de stembus. Nog geen donateur? Geen probleem. Meld je hier aan. Start het jaar meteen goed met een donatie aan NLroei! Het kan al vanaf 5 euro. Wij verslaan dan voor jou de successen van 2018.