Favoriete developmentploeg huist in Tilburg, Delft, Groningen of Utrecht

Kort

De developmentkoek werd verdeeld over vier verenigingen in 2016. Maar wie wordt favoriet? Vidar, Aegir, Triton en Laga maken kans.

 

Developmentploeg (m/v) van 2016

Vidar zware mannenvierzonder. Dankzij NK-deelname begon Vidar het seizoen puntloos, dat werd ruimschoots goedgemaakt. Dankzij wisselende prestaties in de rest van het veld eindigden de Tilburgers met de meeste punten.

 

Laga lichte mannenvierzonder. Voor het tweede jaar werd het klassement met overmacht gewonnen door de Delftenaren. De eerste vijf wedstrijden leverden tien punten op. Het slechtste resultaat wordt weggestreept, dus in de laatste wedstrijd kon de bemanning kiezen voor andere boottypes.

 

Aegir zware vrouwenvierzonder. Hoewel Asopos tegen het einde van het seizoen dicht naar het sterk roeiende Aegir toe kroop was de klassementswinst al na vijf wedstrijden binnenboord.

 

Triton lichte vrouwendubbeltwee. De Utrechtse vrouwen kozen voor NK-deelname en hadden een puntloze eerste wedstrijd. Daarna lieten zij van zich horen. Bij vier van de vijf resterende wedstrijden stonden de donkerblauwe vrouwen op de hoogste podiumtrede.

 

 

Stemmen?
Exclusief voor de leden van de nieuwsbrief. Meld je nu hieronder aan en ontvang op 1 januari aanstaande jouw stembiljet in je mailbox. Hier staan andere genomineerden in de categorieën waarop kan worden gestemd.

 

[wysija_form id=”1″]