[Advertorial] Wij de ambitie, zij (en jij?) een doel: Kiwa sponsort Project 2020

Advertorial

Project 2020 wil met een vrouwenacht roeigoud halen bij de Olympische Spelen in Tokyo. Kiwa is partner van dit ambitieuze project, omdat het draait om (sportieve) kwaliteit, jezelf verbeteren, nauw samenwerken en het bereiken van het hoogst haalbare. Dat doen we ook wanneer we samen met onze klanten stappen zetten om hun organisaties vérder te brengen. Met certificering, testing en inspectiediensten voor producten, services, (management)systemen en mensen. Maar daar hebben ook wíj goede mensen voor nodig. Ligt jouw toekomst bij Kiwa?

Wij zijn Kiwa, een internationale TIC-organisatie
Wij bieden onze klanten diensten op het gebied van Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC), en activiteiten op het gebied van training en consultancy. Zodoende maken we over de hele wereld kwaliteit en veiligheid zichtbaar en transparant. Op die manier creëren we vertrouwen in de producten, diensten, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten. Dit doen we in een breed spectrum aan marktsegmenten, variërend van bouw en energievoorziening tot drinkwater, gezondheidszorg, voedselvoorziening, veevoer en landbouw. Kiwa heeft meer dan 4700 medewerkers die werken vanuit meer dan 50 kantoren in ruim 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Latijns-Amerika.

Werken bij Kiwa is meebouwen aan vertrouwen
Wil jij elke dag een concrete bijdrage leveren aan het bouwen aan vertrouwen? Aan een duurzamere en veiligere wereld? Wil je jezelf ontwikkelen in een open, sterk groeiend internationaal bedrijf dat je elke dag nieuwe uitdagingen biedt? Waarin je voor een belangrijk deel zélf bepaalt hoe je jouw rol invult? Dan is werken bij Kiwa een aanrader – of je nu begint als stagiair of een baan zoekt als doorgewinterde expert.

Welke persoonlijkheid past bij Kiwa?
Wie bouwt aan vertrouwen, moet oog hebben voor elk detail. Kiwa-medewerkers zijn leergierig en ze gaan elke dag voor het beste resultaat voor onze klanten. Zelfstandig, maar ook samen met collega’s. Jij als toekomstige collega staat (ook) midden in de praktijk. Je bent heel nauwkeurig, kritisch, signalerend en controlerend. Tegelijk ben je assertief, je hebt een goed geheugen en je hebt een commerciële en ‘hands on’-instelling. Je werkt in principe in een van onze Nederlandse locaties, maar je kunt je carrière ook in het buitenland voortzetten. Vaak zoeken wij collega’s met een specifieke (technische) achtergrond. Je bent bereid te blijven studeren en vindt het prettig om zelfstandig en in teamverband te werken. Net zoals de roeisters van Project 2020, die er samen aan werken om hun ambitieuze droom te realiseren. Verder is het een pre als je affiniteit hebt met het geven van trainingen/cursussen op jouw vakgebied.

Wat zetten wij daar tegenover?
De mensen van Kiwa zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze goede arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Een assessment maakt deel uit van de wervingsprocedure.

Enthousiast?
Kijk op kiwa.nl of werkenbijkiwa.nl en kijk of we een vacature hebben die bij je past.

Stuur je cv en motivatie naar de betreffende contactpersoon. Een open sollicitatie of je vraag naar een (afstudeer-)stage nemen we altijd in behandeling.
Voor verdere vragen over mogelijkheden, bel 088 – 998 44 00 of mail naar info@kiwa.nl. Wij maken graag kennis met je!