[advertorial] Merijn Soeters brengt boek uit: ‘Tien jaar langs het water’

Advertorial

Op 3 december brengt fotograaf Merijn Soeters zijn boek ‘Tien jaar langs het water uit’. Het boek bundelt de beste foto’s van de roeisport die hij maakte tussen 2007 en 2017.

Het coffee table book combineert beelden van amateursporters met schitterende foto’s van de nationale top tijdens internationale evenementen over de wereld. De roeisport laat zich van haar mooiste kant zien. “Het was hoog tijd om dit boek te maken,” zegt Soeters: “Ik wilde heel graag mijn lievelingsbeelden delen: als verzameling, op groot papier. Sommige zijn nog nooit eerder gepubliceerd. Ik wil graag dat mensen deze foto’s zien en voelen.”

Olympisch kampioene Maaike Head schreef een voorwoord voor het boek: “Het gevoel bij mijn herinneringen aan tien jaar roeien is moeilijk te beschrijven met woorden,” schrijft ze: “De foto’s die Merijn tijdens mijn roeileven gemaakt heeft, zijn daarom van grote waarde. Ze ondersteunen het in stand houden van de herinneringen aan deze bijzondere periode van mijn leven.” ‘Tien jaar op het water’ wordt – in eigen beheer – uitgebracht, op liggend formaat: 30 bij 24 cm. Het weegt zo’n twee kilo. Het boek is te bestellen via www.merijnsoeters.com.