Vacature hoofdcoach R.S.V.U. ‘Okeanos’

NLroeibaan vacature

‘Plezier, aandacht en ambitie’ staan centraal bij R.S.V.U. ‘Okeanos’, een studentenroeivereniging gevestigd aan de Bosbaan met ruim 600 leden en een wedstrijd sectie bestaande uit ongeveer 60 roeiers en 30 coaches. Met ambitie en aandacht heeft het wedstrijdroeien een vooraanstaande positie binnen de vereniging. Okeanos biedt roeiers, coaches en stuurtjes de beste opleiding en persoonlijke en professionele begeleiding. Dit resulteert in prestaties over de hele breedte van het wedstrijdroeien. Om als vereniging te blijven innoveren zijn wij op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. 

Inhoud van de functie hoofdcoach
In de functie van hoofdcoach zijn we opzoek naar iemand die kan fungeren als een coach voor de coaches. Hierbij willen we onder andere dat de hoofdcoach uitdagende vragen stelt aan de coaches en ze begeleidt in de groepsdynamiek. Uitstekende technische kennis van het roeien is dan ook niet noodzakelijk, maar wel een pre. In deze functie staat het creëren van een lerende omgeving centraal.

 Functie-eisen

  • Gedegen kennis van mentale begeleiding en coaching;
  • In opleiding voor of in bezit van een diploma waaruit ervaring als opleider blijkt, bijvoorbeeld RC4;
  • Goede communicatieve en didactische vaardigheden;
  • Het vermogen om mensen te motiveren en enthousiasmeren;
  • Toont verantwoordelijkheid en inzet voor het niveau van wedstrijdcoaching op Okeanos;
  • Affiniteit met (studenten)sport;
  • Teamspeler

Wat heeft Okeanos te bieden?
R.S.V.U. ‘Okeanos’ biedt een passende vergoeding en  aanstelling voor komend seizoen met de intentie tot een meerjarige samenwerking voor 8-10 uur per week. De startdatum is in overleg te bepalen.

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen de Wedstrijdcommissaris van R.S.V.U. ‘Okeanos’, ter attentie van Leonie Reus, middels een e-mail naar wedstrijd@okeanos.nl. Reageren op deze functie kan tot 14-08-2022 door uw motivatiebrief en CV digitaal op te sturen naar wedstrijd@okeanos.nl.