[promotie] Overal roeien met jouw eigen Liteboat!

Algemeen

Corona heeft een onverwachte bijwerking. Mensen willen een eigen boot om zelf in te kunnen roeien. “We hebben flink veel extra bestellingen gekregen van onze Liteskiffs”, zegt Paul van Koelen van LiteBoat Nederland. “En dat niet alleen van ervaren roeiers, tot mijn eigen verrassing zit er ook een flink aantal tussen dat nog nooit heeft geroeid.”

Allemaal kiezen ze voor een skiff van Liteboat vanwege het gebruiksgemak, de stabiliteit en de snelheid die erin te ontwikkelen is. “Wij halen normaal gesproken eens per kwartaal een trailer vol boten op, nu rijden we elke maand naar Frankrijk om ze rechtstreeks van de fabriek te halen. We hebben onze trailer ook nog eens aangepast, zodat we er meer boten op kunnen laden.”

Bestseller
Er gaan extra veel LiteSport 1X-boten mee. “Dat is onze bestseller, een boot waarmee je zeker tot op hoge leeftijd kunt blijven roeien. Compact, vijf meter lang, zeer stabiel, met uitzonderlijke roeieigenschappen. Deze LiteSport is gemaakt voor iedereen – van beginner tot gevorderde – die op zoek is naar een gemakkelijke, lichte en veelzijdige boot om op zee, rivieren of meren te roeien.”

Kijk voor meer informatie op de site van LiteBoat of bel Paul van Koelen: 06-3487 4288