Paris et plus, NLroei verslaat het

Algemeen

Er gaat dit roeijaar een hoop gebeuren. Het is niet onwaarschijnlijk dat er in Parijs minstens tien medailles op oranje boten liggen te wachten. NLroei verslaat dat. Houd onze bespiegelingen en voorbeschouwing goed in de gaten, je kunt er met sportweddenschappen (bijvoorbeeld hier kun je sport wedden) je voordeel mee doen!

Maar er is uiteraard meer. Minder groots, vaak minder spectaculair, maar toch belangrijk: verenigingsnieuws. Of het nou gaat om nieuwe loodsen, bedreigd roeiwater, succesvolle wervingsacties van (broodnodige) junioren: laat het graag weten en stuur een (liefst bondig) mailtje naar info@nlroei.nl

Ook gaan we de veiligheid/het klimaat van de topsportafdeling wederom belichten: wat was (en is?) er aan de hand? En waarom werd er met zoveel bombarie vanuit de bond openbaar naar buiten getreden? En bleef het erna eigenlijk vrijwel (oorverdovend) stil?

Een ander onderwerp gaat over geld: roeiverenigingen maken per seniorlid ruim 40 euro aan contributie over naar de bondsrekening, maar wat staat daar eigenlijk tegenover? NLroei gaat dat uitzoeken en daarover publiceren we.

Zo belichten we het hele nieuwsspectrum op onze journalistieke site. Van de roeigeschiedenis tot en met actuele interviews: NLroei brengt het.