Jan Willem Snippe: ‘Koester NLroei, doneer ook!’

Kort

‘NLroei : een unieke bijdrage aan het Nederlandse roeien, iets om te koesteren’, dat zegt roei-enthousiasteling Jan Willem Snippe.

“Immers waar vind je zo’n regelmatige, vrijwel dagelijkse bron van informatie over ons roeien. Goed geïnformeerd en deskundig. En jawel : soms ook wel eens iets waar je van mening over kunt verschillen. Als roeien je interesseert is NLroei eigenlijk onmisbaar.

Ja vroeger hè?  Ooit kon je maandelijks het blad ‘Roeien’ van de bond thuis krijgen. Das war einmal…En tevens kon je op frequente bijdragen in de krant rekenen. Al jaren verdrongen door voetbal, autosport e.d. Gelukkig is er dus NLroei.  Zodat we op de hoogte kunnen blijven van wel en wee van ons roeien. Ruim aandacht voor ons toproeien, en soms ook internationale ontwikkelingen. En ook met interviews en zo nu en dan met video. Zoals onlangs weer op de WAB bij de NK klein.

En aandacht voor ander roeigebeuren. Zelfs de laatste jaren iets als ‘coastal’-roeien (nou ja, je kan niet alles hebben ). Ik steun NLroei natuurlijk al jaren, en met veel plezier omdat ik het gevoel heb daarmee bij te dragen aan voortbestaan én vooral de bloei van NLroei.

Inderdaad  iets om te koesteren : ik roep dus graag hierbij iedere in roeien geïnteresseerde op om financieel bij te dragen aan NLroei.  Dan kan de redactie over drie maanden ons kond doen van de verrichtingen van onze toproeiers in Tokyo! Dus…kom op, even doneren hè!!! Het kan hier!”