[advertorial] Meld je aan voor de Damen Business Course: Dare to Develop!

Advertorial

Durf je buiten de gebaande paden treden? Vind je het leuk om met een groep nieuwe ideeën te bedenken en grenzen te verleggen? Dan is de Damen Business Course (DBC) vast iets voor jou. Dat is een driedaags event voor de technische (aankomend) masterstudent.

De DBC is een unieke kans om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling terwijl je ook het bedrijf Damen beter leert kennen. We zoeken ondernemende studenten met een innovatieve blik, echte teamspelers die een avontuur niet afslaan en die constant bezig zijn zichzelf te ontwikkelen.

Avontuur
Tijdens een uitgebreid selectieproces kiezen we uit alle aanmeldingen de meest geschikte studenten. De selectie wordt vervolgens op een groots avontuur gestuurd dat de meesten ervan niet snel zullen vergeten.

Aanmelden
De volgende Damen Business Course (DBC) vindt plaats van 7 t/m 9 december 2016. Ontdek jezelf en de mogelijkheden die Damen jou te bieden heeft, ben jij er klaar voor? Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven of kijk hier op onze website. Aanmelden kan tot 1 oktober a.s.

Buitenland
Ben je geïnteresseerd in de andere mogelijkheden die Damen te bieden heeft? Kijk dan hier op onze carrièrewebsite . Daar vind je onder andere de Premium Placements, waarbij je de kans krijgt om ervaring op te doen op één van onze buitenlandse werven. Ook hiervoor zijn de inschrijvingen geopend tot 1 oktober.

Over Damen:
Damen Shipyards Group exploiteert 32 scheeps- en reparatiewerven, en heeft wereldwijd 9000 mensen in dienst. Damen heeft al meer dan 5000 schepen opgeleverd in ruim 100 landen. Jaarlijks levert de onderneming ongeveer 160 schepen af aan klanten over de hele wereld. Dankzij het unieke, gestandaardiseerde ontwerpconcept kan Damen constante kwaliteit garanderen.