Tom van ’t Hek spreekt over talentontwikkeling

Kort

Optimale talentontwikkeling staat hoog op het prioriteitenlijstje in de topsport. Met dat uitgangspunt vindt op maandag 11 april de Dag van de Talentontwikkeling plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Onder het motto ‘leer, deel en verbind’ worden vele kanten van talentontwikkeling belicht.

Deze dag is gericht op het bedrijfsleven, maar ook interessant voor coaches en andere sportgeïnteresseerden Onder andere de multifunctionele sportenthousiasteling Tom van ’t Hek zal er vertellen over talentontwikkeling in de topsport. Is er een formule om talentontwikkeling het best tot zijn recht te laten komen? Hoe faciliteer je talent in het team en wat moet je vooral niet doen? Is er een parallel tussen de topsport en het bedrijfsleven? Dit zijn thema’s die centraal staan.

Naast een plenair programma, krijgen deelnemers ook de mogelijkheid om hun eigen talent, idee of initiatief te pitchen. Tot 11 maart kun je nog met korting inschrijven. Alle informatie is te vinden op www.dagvandetalentontwikkeling.nl. Deze dag is georganiseerd in het kader van het lustrumjaar van Orca.

NLroei – 04-03-2016