[NLroeibaan] Vacature hoofdcoach mannen R.S.V.U. ‘Okeanos’

Promotie

‘Plezier, aandacht en ambitie’ staan centraal bij R.S.V.U. ‘Okeanos’, een studentenroeivereniging met ruim 500 leden en een wedstrijdselectie bestaande uit ruim 60 roeiers gevestigd aan de Bosbaan. Met ambitie en aandacht heeft het wedstrijdroeien een vooraanstaande positie binnen de vereniging. Okeanos biedt roeiers, coaches en stuurtjes de beste opleiding, persoonlijke en professionele begeleiding, dit resulteert in prestaties over de hele breedte van het wedstrijdroeien. Om als vereniging te blijven innoveren zijn wij op zoek naar een hoofdcoach voor de mannentak. 

Inhoud van de functie hoofdcoach mannen
De hoofdcoach mannen begeleidt zowel de eerstejaars als ouderejaars roeiers. Okeanos kent een prestatiestructuur waarbij de kernwaarden aandacht en ambitie centraal staan en goed samen gaan met plezier. Om deze huidige lijn voort te zetten zijn wij op zoek naar een hoofdcoach voor de mannenploegen die Okeanos kan helpen om de roeiopleiding en de coachteams te ondersteunen, faciliteren en begeleiden samen met de hoofdcoach vrouwen. Door middel van  presentaties en feedbacksessies stimuleert de HC de coaches volgens hetzelfde haalbeeld coachen. De HC zorgt voor een opleidingsstructuur voor ploegen waarin roeiers makkelijk doorgroeien. Hij/zij begeleidt coachteams in het formeren van ploegen, het opstellen van een jaarplan en het creëren van een omgeving waarin roeiers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast zal de hoofdcoach de toproeiers begeleiden en managen, waarbij deze een vangnet en thuisbasis zal vormen voor Okeaniden die met het ANRT meetrainen.

 Functie-eisen

  • Gedegen technische kennis van roeien, mentale begeleiding en trainingsopbouw;
  • In opleiding voor of in bezit van RC-4 diploma, of andere aantoonbare vergelijkbare kennis;
  • Goede communicatieve en didactische vaardigheden;
  • Het vermogen om mensen te motiveren en enthousiasmeren;
  • Toont verantwoordelijkheid en inzet voor het niveau van het wedstrijdroeien op Okeanos. ;
  • Teamspeler

Wat heeft Okeanos te bieden?
R.S.V.U. ‘Okeanos’ biedt een passende vergoeding en  aanstelling voor komend seizoen met de intentie tot een meerjarige samenwerking voor 8-14 uur per week. De startdatum is in overleg te bepalen,  Eventueel kunt u dit seizoen al beginnen, de startdatum en exacte taken zijn hierin nog bespreekbaar.

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met het Wedstrijdcommissariaat van R.S.V.U. ‘Okeanos’, ter attentie van Anne Vrieler, middels een e-mail naar wedstrijd@okeanos.nl of telefonisch via +31 6 13030433. Reageren op deze functie kan tot 21-4-2021 door uw motivatiebrief en CV digitaal op te sturen naar wedstrijd@okeanos.nl.