[NlroeiBaan] Roei- en/of zeilinstructeurs gezocht!

NLroeibaan vacature Promotie

Van je hobby je studentenbaan maken? Het Amsterdamse Roeicentrum Berlagebrug heeft voor jou het ideale studentenwerk. Je bent bezig met je favoriete sport en je hoeft maar twee dagdelen per week beschikbaar te zijn. Kun je zeilinstructie geven? Neem dan contact op met het Watersportcentrum Sloterplas.  

Je hebt om roei-instructeur te worden slechts één jaar roei-ervaring nodig, ongeacht je niveau. Het Roeicentrum geeft je een goede opleiding tot instructeur waar je eigen roei- of coachcarrière bij is gebaat. Zeker in deze tijd van het jaar is het werk in de buitenlucht bepaald geen straf. De prachtige locatie aan de Amstel draagt daar zeker aan bij, net zoals de leuke groep collega-instructeurs.

Ideale bijbaan
Je zal niet de eerste zijn die als instructeur begint en vervolgens doorgroeit tot professioneel coach. Ook (voormalige) toproeiers werken bij het Roeicentrum. Eerder werd regerend nationaal kampioen Obbe Tibben geïnterviewd over zijn ideale studentenbaan. Hij roemt de flexibiliteit van het werk en het feit dat hij al op jonge leeftijd leiding leert geven.

Voor meer informatie kijk hier.