[advertorial] De slimste roeier kan zich inschrijven tot 22 september

Advertorial

Niet alleen maar studeren. En niet alleen maar roeien. Dat willen Kempen & Co en Van Lanschot stimuleren. Liefst in combinatie met elkaar. Beide banken zien er een meerwaarde in om naast een studie actief te zijn. Roeien is daarvoor ideaal. Het vereist doorzettingsvermogen en je leert ervan samenwerken binnen een ploeg.

Zij sloegen de handen ineen en bieden de kans collegegeld terug te winnen: 1.951 euro voor de slimste wedstrijdroeier. En daarnaast hetzelfde bedrag voor het slimste actieve lid bij een studentenroeivereniging.

Finale
Meedoen is simpel: vertel de jury wat jij als wedstrijdroeier het afgelopen roeiseizoen en studiejaar hebt gepresteerd. Of wat je allemaal hebt ondernomen als actief lid bij je studentenroeivereniging. De veertig meest overtuigende inzendingen worden uitgenodigd voor de finaledag op 13 oktober. Dan zal de jury een eindoordeel vellen, nadat de kandidaten aan een IQ-quiz hebben deelgenomen.

Verenigingsprijs
Daarnaast wordt er gekeken naar het aantal aangemelde studiepunten per roeivereniging. Het puntentotaal wordt gedeeld door het aantal clubleden. De verenigingen dingen automatisch mee naar de verenigingsprijs; een complete Concept2-scullriemenset voor een dubbeltwee.

Hier vind je meer informatie, daar kun je je direct inschrijven.